Försäkringsbolag bil

En stor kostnad för många bilägare är bilförsäkringen, oavsett vilken försäkringstyp man väljer att ta, vilket gör att det blir allt vanligare bland bilägare att man försöker få ned denna kostnad. Ett bra sätt att göra detta kan vara att jämföra olika försäkringsbolag bil i samband med att försäkringen ska förnyas. Det faktum att det finns så många försäkringsbolag att välja mellan, har nämligen gjort att det pågår en stor konkurrens dem emellan, vilket förstås gjort att det går att komma billigare undan när det gäller försäkringspremien numera.

Här listar vi välkända försäkringsbolag för bilförsäkringar:

FörsäkringsbolagSjälvriskFörsäkringspris

ICA Försäkringar

  • Utan extra kostnad så ingår en Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka som båda är helt utan självrisk.
  • Bonus: ICA-bonus för dig med något av ICAs kort på hela försäkringskostnaden

Räkna ut pris


Moderna Försäkringar
  • Trafikförsäkring 2000 kr.

  • Halvförsäkring 1500 kr.

  • Helförsäkring fr. 3500 kr.


Räkna ut pris

Några av de mest kända försäkringsbolagen för bilförsäkringar
Om du inte känner för att leta upp försäkringsbolag bil på egen hand kan vi dock tipsa dig om att följande försäkringsbolag är ganska välkända och populära inom denna nisch:
SalusAnsvar
Gjensidige
Folksam
Aktsam
Moderna Försäkringar
Länsförsäkringar

Försäkringsbolag bil

Mer information om de olika försäkringarna som dessa försäkringsbolag bil erbjuder
För att hitta mer information om en viss bilförsäkring eller ett visst försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar, är det bästa alternativet i regel att gå in på detta försäkringsbolags hemsida. Där brukar nämligen i regel försäkringarna som erbjuds beskrivas i detalj, och även försäkringsvillkoren finnas för den som önskar läsa dem. Skulle det vara så att du tycker om någon av de försäkringar som presenteras, kan du ofta även ansöka om dem direkt online om du så önskar, så att göra detta har egentligen bara fördelar.