Bilförsäkring erbjudande

Givetvis vill man alltid komma så billigt undan som möjligt när man ska teckna en bilförsäkring, oavsett om anledningen till att man ska göra detta är att man ska teckna en helt ny bilförsäkring, eller om man helt enkelt tänker byta bilförsäkringsbolag. Ett bra sätt att få ned priset på sin bilförsäkring på är att nappa på olika erbjudanden som försäkringsbolagen har. Här kommer några tips som hjälper dig hitta ett bra bilförsäkring erbjudande när det är dags för just dig att teckna en försäkring:

Erbjudande

FörsäkringsbolagSjälvriskFörsäkringspris

ICA Försäkringar

  • Utan extra kostnad så ingår en Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka som båda är helt utan självrisk.
  • Bonus: ICA-bonus för dig med något av ICAs kort på hela försäkringskostnaden

Räkna ut pris


Moderna Försäkringar
  • Trafikförsäkring 2000 kr.

  • Halvförsäkring 1500 kr.

  • Helförsäkring fr. 3500 kr.


Räkna ut pris

Gå in på försäkringsbolagens hemsidor
Där beskriver nämligen de flesta försäkringsbolag alla sina erbjudanden, oavsett om det är erbjudanden som är avsedda för helt nya försäkringstagare, som tar sin allra första försäkring av dem, olika internetrabatter eller något annat. Så börja alltid din jakt på ett bra bilförsäkring erbjudande genom att gå in på alla de försäkringsbolags hemsidor som du känner till.

Leta efter nya försäkringsbolag
Förmodligen har du inte koll på exakt alla försäkringsbolag som finns i Sverige, det vore kanske lite udda om du hade det, så förutsätt att du inte känner till alla försäkringsbolagen du har att välja på, och ta olika försäkringsguider, helst sådana som handlar om just bilförsäkringar för att förenkla för dig själv, till hjälp för att hitta flera försäkringsbolag. Gå sedan in på de nya försäkringsbolagens hemsidor också, och leta efter erbjudanden där.

Bilförsäkring erbjudande

Sök i sökmotorer
Om du vet hur du vill att det bilförsäkring erbjudande som du skulle vilja utnyttja kan vara utformat, kan du även söka direkt i sökmotorer efter detta erbjudande, med sökord som t.ex. ”bilförsäkring erbjudande”, ”mängdrabatt bilförsäkring”, ”internetrabatt bilförsäkring” och så vidare. Du kommer då troligtvis att få fram en del resultat som kanske inte är helt relevanta längre, men förmodligen kommer du även att hitta relevanta erbjudanden, som du fortfarande kan utnyttja. Så även detta är värt ett försök!